U11 Vizslák

2024.05.04. Sopron, BECSA
Kenguru Kupa, 8. forduló 4. régió D csoport


Győri KC Vizslák - Soproni SI Lackneros Bivalyok 24-48 (2-16, 11-11, 4-11, 7-10)

Győri KC: Valentinyi Márton 1, Baranyai Alexandra 4, Valentinyi Dániel, Kovács Péter 4, Kelemen Balázs 6, Tóth Csenge 3, Kiss Gellért 1, Németh Olivér 5, Duskiewicz Levente. 
Edző: Szabadics Ádám

Győri KC Vizslák - Soproni Tigrisek Kőszeg U11 43-46 (4-4, 13-17, 16-9, 10-16)

Győri KC: Valentinyi Márton 1, Baranyai Alexandra 7, Valentinyi Dániel, Kovács Péter, Kelemen Balázs 12, Tóth Csenge 13, Kiss Gellért 5, Németh Olivér 5, Duskiewicz Levente.
Edző: Szabadics Ádám

Szabadics Ádám: Az utolsó fordulóban Sopronban szerepeltek a Vizslák, két erős soproni csapat ellen. Kevesen voltunk egyéb okok miatt, ez meg is látszik az eredményeken. Az első meccsen, ellenfelünk gyors játékosai révén hamar nagy előnyt tudott kiépíteni. Próbálkoztunk becsülettel, de csak a végén tudtunk némileg kozmetikázni az eredményen. Sajnos a kevesebb játékos létszám miatt cserélni sem tudtunk nagyon, így elég hamar elfáradtak a játékosok, ezért több rossz döntést hoztak, amit ellenfelünk ki is használt. Ennek ellenére elégedett vagyok a játékosaimmal, mert felvették a kesztyűt és mentek előre ahogy bírtak.

Rövid pihenő után a második meccsen, szinte végig fej-fej mellett haladt a két csapat, nagyon izgalmas mérkőzés volt végig. Nagyon szépen tették a dolgukat a játékosok, mindenki erőn felül teljesített: keményen védekeztek, szépen fejezték be a támadásokat és próbálták végig bírni szuflával. Ez majdnem sikerült is, de sajnos az utolsó percekben nekünk kimaradtak a helyzetek, a soproniak pedig bedobták, így szoros vereséget szenvedtünk.

Győri Kosárlabda Klub

Partnereink