U11 Koalák

2024.05.05. Győr
U11 8. forduló 4. régió, A csoport

Győri KC Koalák – Soproni SI Hunyadis Bivalyok   60 – 59 (18-8, 11+6-18+3, 18-12, 7-18)

Győri KC Koalák: Balog Noel 11, Zai Máté 19, Győri Ede 1, Szekeres Máté 1, Czakó Márk 10, Monori Péter 1, Salfer Mendel 4, Pintér Dominik, Szabó Dávid 1, Szakál Benedek 1, Kovács Róbert 6, Konrád Huba 5
Edző: Szalai Szilveszter

 

TSE Basket U11 Kenguru -- Győri KC Koalák   81 – 42 (20-10, 18+4 - 5+7, 24-10, 15-10)

Győri KC Koalák: Balog Noel 7, Zai Máté 8, Győri Ede 7, Szekeres Máté 1, Czakó Márk 5, Monori Péter 1, Salfer Mendel 10, Pintér Dominik 1, Szabó Dávid, Szakál Benedek 2, Kovács Róbert, Konrád Huba
Edző: Szalai Szilveszter

 

Az utolsó fordulóban ismét hazai pályán játszottunk, két korábbról ismert csapattal így tudtuk, hogy nehéz ellenfelek várnak ránk.

A soproni csapat ellen nagyon jól kezdtünk, gyorsan támadtunk és jól védekeztünk, 10 pont körüli előnyt építettünk ki. A figyelmünk visszaesett, a lepattanókra nem figyeltünk, támadásban pedig túl sok egyéni erőlködés volt. A félidőben ezen is sikerült változtatni és megtaláltuk önmagunkat, igazi csapatként küzdöttünk, jó védekezések, lepattanók és összjátékok jellemeztek minket. Nagyon izgalmas végjátékban sikerült 1 pontos győzelmet aratni.

Rögtön a tatai csapat ellen folytattuk, látszódott, hogy sokat kivett belőlünk az előző meccs, figyelmetlenek és fáradtabbak voltunk. Amikor megfelelően koncentráltunk, tudtunk szép és eredményes dolgokat mutatni, de fő cél a játékpercek elosztása volt.

Az utolsó bajnoki fordulóban megmutatták a srácok, hogy a befektetett munka meghozza az eredményt, sokkal tudatosabban és fegyelmezettebben játszottunk. A szoros végjátékban is hittünk magunkban és nem izgultuk el, ebben biztosan sokat segített, hogy több játékos az U12-es bajnokságban is szerepelt. Az idősebb, rutinosabb srácok mellett az elsőéves fiatalok is szépen teljesítették a feladataikat, ezzel sokkal kiegyensúlyozottabb volt a teljesítményünk.

Szokás szerint ki kell emelni a szülői közösségünket, akik nagy létszámban, hangosan és sportszerűen biztattak minket az egész szezonban, köszönjük!

Győri Kosárlabda Klub

Partnereink