U14A

2023.04.16. Sopron
Regionális Bajnokság 5. forduló 

Győri KC/A - Soproni Tigrisek/A 87 - 42

Meilinger Z. 17, Sebők Á. 16, Tóth A. 12/3, Karácsonyi D. 12, Balatoni B. 9, Csete B. 5, Mondovics B. 4, Ördög D. 3, Nyári T. 3, Végh Zs. 2, Kiss V. 2, Király Zs. 2
Edző: Cziczó Péter

Hévíz SK - Győri KC/A  34 - 68

Sebők Á. 23/3, Tóth A. 11/3, Meilinger Z. 10, Ördög D. 7/3, Balatoni B. 6, Csete B. 4, Karácsonyi D. 3, Király Zs. 2, Végh Zs. 2, Mondovics B., Nyári T., Kiss V.
Edző: Cziczó Péter

Vasárnap Sopronban játszottuk le utolsó csoportmérkőzéseinket. A tét az volt, hogy hányadik helyen végzünk a régióban. Nagyon készültünk a meccsekre, elsősorban pszichésen próbáltam felkészíteni a fiúkat, hogy el tudjuk felejteni a korábbi Soprontól (nem teljesen fair módon) elszenvedett vereségeket. Szerencsére a meccs elejétől-végéig mi uraltuk a játékot, letámadásos védekezésünkkel nem tudtak mit kezdeni, és támadásban is nagyon hatékonyak voltunk, így fölényes győzelmet arattunk.

A 2. mérkőzésen a szimpatikus hévizi csapattal játszottunk, kicsit fáradtabban mozogtak a fiúk, de jó, és türelmes játékkal magabiztos győzelmet arattunk.

Mindenki hozzátett a győzelmekhez, nagyon fegyelmezetten és nagy akarással játszott. Pontszerzésben elsősorban Sebők Áron, Meilinger Zétény és Tóth Attila jeleskedett, de a többiek is kivették a részüket a győzelmekből.

Ezzel megnyertük az A csoportot, így a régió első helyén végeztünk.
Gratulálok a csapatnak!

Győri Kosárlabda Klub

Partnereink