U12 Kenguruk

2022.11.13. Oroszlány
U12 2. forduló 4. régió, C csoport

Soproni Sportiskolás Vadbivalyok - Győri KC Kenguruk 25-65 (6-23, 8+4-19+4, 3-7, 4-12)

Győri KC Kenguruk: Németh István, Ajtony Benedek 11, Homlok Bence 2, Bertleff-Kovács Zétény 11, Horváth-Göde Dávid 2, Tumpek Barna 15, Péntek Sámuel 4, Szalai Nándor, Mészáros Milán 8, Horváth Ferdinánd 3, Póta Kristóf 6, Laki Zétény 3
Edző: Szalai Szilveszter

 

Győri KC Kenguruk – MVM-OSE Vadmacskák 66 - 48 (11-14, 24+3-8+4, 8-12, 20-10)

Győri KC Kenguruk: Németh István 2, Ajtony Benedek 17, Homlok Bence 3, Bertleff-Kovács Zétény 14, Tumpek Barna 10, Péntek Sámuel 9, Szalai Nándor, Mészáros Milán 2, Horváth Ferdinánd 4, Póta Kristóf 3, Ficsor Balázs, Laki Zétény 2
Edző: Szalai Szilveszter

 

Az elmúlt hetekben jelentősen szűkültek edzéslehetőségeink, nem sok dologgal tudtunk haladni, ezért nem tudtam mire számíthatok a srácoktól.

Némi csúszással a soproni fiúk ellen kezdtünk, nagyon élesek és fegyelmezettek voltunk. Fizikai fölényünket okosan használtuk, szépen fokozatosan növeltük előnyünket. A második negyedben sem változott a játék képe, jó védekezésekből gyors kosarakat szereztünk. Nagy arányban megérdemelten nyertünk.

Szünet nélkül következett a hazai csapat, tovább folytattuk a jó védekezést és egymásra is figyeltünk. Az ellenfél legjobbján Tumpek Barni extra védekezést mutatott be, a lepattanókból pedig ismért tudtunk gyors támadásokat vezetni. Fáradtunk, de jobban bírtuk, mint a Vadmacskák. Bár a végén a befejezéseknél a koncentráció csökkent, a támadólepattanókat legalább összeszedtük és újabb magabiztos győzelmet arattunk.

Nagyon büszke vagyok srácokra, extra védekezést mutattak be, ami után tudtunk gyorsan indulni és üres helyzeteket kialakítani. Mindenki kivette a részét a sikerből, egyre több az összjáték, okosan játszottunk. Vannak hiányosságok, de ez a két győzelem további lendületet ad a munkához.

Győri Kosárlabda Klub

Partnereink