Megtettünk mindent

2022.05.03. Budapest, Bajza József Általános Iskola
NBI/B Zöld csoportos bajnoki elődöntő 3. mérkőzés V: Csabai-Kaskötő, Szilágyi, Gaál

Újpest-MT - Agrofeed SZE Győri KC 91 - 84  (24-16, 24-21, 16-20, 27-27)

Győr: Geiger 11/3, Berneczei 2, Kámán B. 11, Lógár 11, Gosztola 16/3. Cs: Nagy 5/3, Bakon 9/6, Kámán K. 4, Hágen 15/3, Németh, Veingartner
Edző: Kertész Dániel

Az első mérkőzéshez hasonlóan alakult a félidő, a hazai csapat dominált, de nem hagytuk magunkat leszakítani. Szünet után jobb formát mutattunk, visszajöttünk 2 pontra is, de fordítani nem sikerült. Rossz döntéseket hoztunk, így ellenfelünk visszaépítette előnyét, melyet a végéig megőrzött.

A párharcot ezzel 3-0-ra az Újpest-MT nyerte. Mi a 3. helyért folytatjuk, a 2 győzelemig tartó sorozatban a DEAC U23 csapata ellen lépünk pályára. 

 

Kertész Dániel: Először is szeretnék gratulálni az Újpest csapatának. A mai nap hússzal több lepattanót szedtek, ami döntőnek bizonyult. Sok sikert szeretnék kívánni az ellenfél csapatának, viszont nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy mennyire büszke vagyok a saját csapatomra. Úgy gondolom, a szezon előtt senki se gondolta volna, hogy a legjobb négybe sikerül odaérnünk. Férfiasan küzdöttünk, hajtottunk és mindent megtettünk azért, hogy győzzünk. Minden edzőnek olyan játékosokat kívánok, mint amilyenek nekem vannak.

Győri Kosárlabda Klub

Partnereink