U12 Zsiráfok

2022.04.30. Győr
U12 Alsóház 4. forduló 

Győri KC Zsiráfok - Győri KC Oroszlánok 44 : 66

Győri KC Zsiráfok: Ress M. 18, Király Zs. 9, Milcsarek A. 5, Menyhárt B. 3, Peitl E. 2, Tüskés Z. 2, Németh L. 2, Sátor M. 1, Halász Á. 1, Peitl Á. 1, Fegyverneki Cs., Mészáros M.
Edző: Cziczó Péter

Soproni Tigrisek Orsolya - Győri KC Zsiráfok  82 : 40

Győri KC Zsiráfok: Ress M. 18, Milcsarek A 12, Menyhárt B. 3, Fegyverneki Cs. 2, Mészáros M. 2, Németh L. 2, Sátor M. 1, Tüskés Z, Peitl E, Peitl Á., Halász Á.
Edző: Cziczó Péter

 

Az első mérkőzésen a másik győri csapattal játszottunk. Jól kezdtük a meccset, jó játékkal magabiztosan vezettünk. A második negyedtől viszont nem tudtunk mit kezdeni az ellenfél akcelerált játékosával, aki gyakorlatilag egyedül vert meg minket, mert amikor pályán volt sem védekezésben, sem támadásban nem tudtunk ellene megfelelő hatékonysággal játszani.

A második meccsen egy soproni csapattal játszottunk, akiktől decemberben sima vereséget szenvedtünk, de az előző fordulóban sikerült megverni őket. Sajnos most a decemberi meccs ismétlődött meg, sima vereséget szenvedtünk. Most sok hibával, enerváltan játszottunk, az ellenfél gyorsabban, agresszívebben játszott, így megérdemelt győzelmet aratott.

Utolsó meccseinken nem úgy alakult a játékunk, ahogy szerettük volna. Az első meccsen hajtottak, küzdöttek a fiúk, de sajnos ez nem volt elég a győzelemhez, ellenfelünk jobban játszott, megérdemelt győzelmet aratott. A második meccsen már az akarat is hiányzott, nem tudtuk felvenni a versenyt ellenfelünk gyors játékosaival.

A csapatból Ress Milán játszott kiemelkedően mindkét mérkőzésen, vezére volt csapatunknak.

Győri Kosárlabda Klub

Partnereink