U12 Zsiráfok

2022.04.10. Oroszlány
U12 Alsóház 3. forduló 

Győri KC Zsiráfok – OSE Vadmacskák 47 - 66

Király Zs. 15, Menyhárt B. 9, Milcsarek A. 6, Ress M. 4, Ábrahám M. 4, Sátor M. 4, Fegyverneki Cs. 4, Tüskés Z. 1, Németh L., Németh Á, Kámfor B.

Soproni Tigrisek Orsolya - Győri KC Zsiráfok  48 - 58

Menyhárt B. 10, Milcsarek A. 9, Fegyverneki Cs. 9, Ress M. 8, Tüskés Z. 7, Németh L. 7, Ábrahám M. 5, Sátor M. 2, Németh Á 1, Király Zs., Kámfor B.

A mérkőzés előtt tudtuk meg, hogy a nagycsarnokban játszunk, ez nagyon feldobta a fiúkat. Az első meccsen az esélyesebb hazai csapattal találkoztunk. Az első félidőben jól játszottunk, tartottuk a lépést az ellenféllel. Sajnos a 3. negyedben egy öt perces rövidzárlat elég volt, hogy elhúzzon az ellenfél, és ezt az előnyét meg is tartotta a meccs végéig, így vereséget szenvedtünk.

A második meccsen egy soproni csapattal játszottunk, akiktől decemberben sima vereséget szenvedtünk. Szerencsére most végig kézben tartottuk a mérkőzést, jól védekeztünk, eredményesen támadtunk, jól eloszlottak a pontok a játékosok között, és nagy győzelmet arattunk. Jó meccs volt, nagyon elégedett voltam a fiúkkal.

Többen betegek lettek a csapatból, négy U11-es játékossal álltunk ki, de ez egyáltalán nem látszott a játékunkon. Mindkét meccsen jól játszottunk, kihoztuk magunkból, ami bennünk van. Több jó teljesítmény volt a csapatban, Menyhárt Barni mindkét meccsen sok pontot szerzett, az első meccsen Király Zsolti játszott még ponterősen. A második mérkőzésen több olyan jó teljesítmény volt, aminek nagyon örültem. Fegyverneki Csongi és Németh León játszottak jól, akiktől már vártam ezt a teljesítményt, remélem ez megmarad a későbbiekben is. Ki kell emelnem még Tüskés Zalánt, aki előszőr játszott nálunk, és nagyon jól megállta a helyét.

Győri Kosárlabda Klub

Partnereink