U11 Kenguruk

2022.01.16. Győr, Móra iskola
U11, 4. forduló, 4. régió, C csoport

Győri KC Kenguruk – Soproni SI Lackneros Bivalyok 52 -19   (10-0, 10+7-4+2,16-2, 9-11)

Győri KC Kenguruk: Csaplár-Nagy Soma 5, Ajtony Benedek 13, Homlok Bence 3, Bertleff-Kovács Zétény 7, Tumpek Barna 8, Kámfor Bálint, Péntek Sámuel 3, Tamás Zalán, Mészáros Milán 4, Szamos Ádám 5, Póta Kristóf 1, Ficsor Balázs 3
Edző: Szalai Szilveszter

 

Credobus Mosonmagyaróvári Kenguruk - Győri KC Kenguruk 0 (16)- 2 (66)   (4-18, 6+4-7+10, 0-15, 2-16)

Győri KC Kenguruk: Németh István 5, Ajtony Benedek 17, Homlok Bence 5, Bertleff-Kovács Zétény 8, Németh Ármin 6, Tumpek Barna 7, Kámfor Bálint 3, Péntek Sámuel 1, Mészáros Milán 3, Szamos Ádám 5, Póta Kristóf 2, Laki Zétény 4
Edző: Szalai Szilveszter

 

Teljes kerettel, 15 fővel jelentünk meg, ez a jelenlegi körülményekhez képest szinte hihetetlen.

Első mérkőzésen a soproni fiúk ellen álmosan kezdtünk, rengeteg üres ziccert kihagytunk, szerencsére védekezésben ügyeskedtünk. Szépen lassan felvettük a ritmust támadásban és ziccerből, vagy a támadólepattanó után sikerült kosarakat szerezni. Magabiztosan nyertünk a szimpatikus és végig lelkes Lackneros Bivalyok ellen.

Pár perc szünet után az első fordulóból már ismerős Mosonmagyaróvári Kenguruk ellen játszottunk. Sajnos hiányos létszámmal érkeztek, ezért már kezdésnél kiderült, hogy papíron mi nyerjük a mérkőzést. A pályán is igyekeztünk bizonyítani, ennek megfelelően kellő koncentrációval kezdtünk. Végig kézben tartva a mérkőzést újabb győzelmet arattunk.

Összességében a védekezésünk, visszafutásunk sokat javult. Az edzésen tanultakból is sok mindent sikerült megcsinálni, de vannak még bőven hiányosságok. A ziccerek befejezésénél sokkal jobban kell figyelnünk a továbbiakban. Mindenki szépen hajtott és hozzátett az eredményességhez. Egyre inkább javul a csapatjáték, sokkal több passz volt támadásban. A büntetőket is egyre jobb arányban értékesítjük. A két győzelemnek köszönhetően visszakerültünk a B csoportba.

Győri Kosárlabda Klub

Partnereink