A tabellát vezető Ceglédi KE látogat az Egyetemi Csarnokba

Az idei szezonban eddig 13 győzelemmel és csak 2 vereséggel álló ceglédi csapat ellen maximálisan csapatként kell játszanunk, ha meg akarjuk szorongatni őket. Az ellenfél soraiban Csaba György neve biztosan ismerős, aki a csapatunkat is erősítette. Az idei szezonban folyamatosan extra teljesítményt nyújt, nehéz lesz a megállítása.

Csapatunk a hétfői vereség után remélhetőleg lelkileg rendben van, a bizonyítási vágy nem fordul túlzott görcsösségbe és a hazai pálya erősségét megint ki tudjuk használni. Berneczei és Lógár palánk alatti munkája most is az egyik legfontosabb lesz. Dobásaink pontosságát remélhetőleg a győri gyűrű is segíteni fogja. Irányítóinkra is nagy feladat hárul, egy küzdős, agresszív csapat ellen kell higgadtan játszani és a csapatot irányítani.

Kertész Dániel: A bajnokság első helyezett csapata érkezik hozzánk, ahol egy jól felkészült edző több komoly múltú játékost irányíthat. A ceglédi csapat nagyon fizikális kosárlabdát játszik. Egész mérkőzésen fontos lesz támadásban a jó kiválasztások meghozatala, védő oldalon kőkemény, agresszív védekezésünk és a kizárás szerepe kulcsfontosságú lesz. A pénteken sem mi leszünk a mérkőzés favoritjai, de mindent megfogunk tenni a győzelem érdekében. 

2022.01.14. péntek 19.00 

Győri Kosárlabda Klub

Partnereink