U14B

2022.01.08. Várpalota
U14 Regionális bajnokság ÉNY, D csoport

 

MVM-OSE Tatabánya/C - Győri KC/B 66 – 51

Győr: Tóth Attila 14, Nyári Tamás 11, Tarsoly Csanád 6, Balatoni Botond 4, Tóth Tamás 4, Békési Dániel 4, Pálfi Levente 2, Győri-Varga Ádám 2, Kiss Vilmos 2, Végh Zsombor 2, Csete Barnabás, Borbély Roland
Edző: Lógár Bence

Soproni Tigrisek/B - Győri KC/B 0-2 

Győr: Tóth Attila 4, Nyári Tamás 2, Tarsoly Csanád 6 ,Balatoni Botond, Tóth Tamás 4, Békési Dániel 6, Pálfi Levente 2, Győri-Varga Ádám, Kiss Vilmos, Végh Zsombor, Csete Barnabás 6, Borbély Roland 4
Edző: Lógár Bence


A 4. fordulóban Várpalotára látogattunk ahol az OSE ellen mérkőzhettünk meg, ebben a szezonban negyedszer, ahogy Kevin nélkül nincs karácsony, úgy nekünk nincs forduló OSE elleni mérkőzés nélkül. Másik ellenfelünk  a Soproni Tigrisek voltak. Már az odaúton kiderült, hogy egy másik helyszínen fogjuk játszani a mérkőzéseket, mint ahol eredetileg lett volna. A csarnokba belépve kicsit a jégkorszakban éreztük magunkat hiszen rendkívül hideg volt, a pálya pedig még a régi vonalazás szerint volt felfestve.

Első mérkőzésünket nagyon jól kezdtük, főleg a második negyeddel vagyok elégedett. Mérkőzés első felét irányítottuk vezetéssel tudtunk a félidei pihenőre vonulni ami miatt rendkívül bizakodó voltam. Sajnos a második félidőre teljesen szétestünk, elkezdtünk kapkodni, rendkívül sokat hibáztunk, így sajnos nem sikerült megtartani az előnyt és vereséget szenvedtünk.

Második mérkőzésünket körülbelül 10 perc szünet után kezdtük ami nem túl szerencsés. Már a kezdés előtt tudtuk , hogy az eredménytől függetlenül ezt a mérkőzés mi nyertük hiszen a soproniak 9 játékossal jelentek meg. Túl sok értékelhetőt nem lehetett kivenni ebből a mérkőzésből, futóórával pörgött az idő, a játékosaim teljesen elfáradtak. Egyetlen pozitívum, hogy ennek ellenére mindenki nagyon szeretett volna játszani, amit többször is hangoztattak, érdekelte őket a végeredmény. Ilyen egy sportolói hozzáállás. Büszke vagyok rájuk.

Összességében láttam jó dolgokat a srácoktól, viszontláttam pár új dolgot, amit edzéseken nem rég kezdtünk el gyakorolni. Ez egy gyengébbre sikerült forduló volt, de előfordul az ilyen. Amivel maximálisan elégedett voltam az a hozzáállásuk a mérkőzésekhez, tetszett a tűz, az öröm amivel játszottak. Kiemelném, hogy amíg más csapatoknak nehéz egyáltalán 10 embert nevezni, addig nekem az okoz fejtörést, hogy kit hagyjak ki az aktuális keretből.
Dolgozunk tovább, fejlődünk hiszen a kis zsiráf bébi se tud születése után egyből felállni, egy teljesen új dolgot kell megtanulnia, de addig addig gyakorolja amíg nem sikerül neki. Mi is így fogunk tenni minden edzésen és biztos vagyok benne, hogy meg lesz az eredménye. Sok örömet fog okozni a srácoknak ez a sport.
Hajrá Győr, Hajrá kosárlabda!

 

Győri Kosárlabda Klub

Partnereink