A bajnokság egyik élcsapatával kezdjük az évet.

Csütörtökön 19.30-kor az Egyetemi Csarnokban fogadjuk a bajnokság 2. helyén álló Újpest-MT csapatát. A 10 győzelemmel álló csapatot az első fordulóban 77-84 arányban legyőztük egy brutális, összetett csapatjátékkal. Reméljük ebből az akaratból hozunk a mostani mérkőzésre is.  Sérültjeink és hiányzóink miatt nem teljes csapattal tudunk a pályára lépni, de fiataljaink már nagyon várják, hogy a pályára lépjenek és bizonyítsanak. Kertész Dániel legénysége a szünetben is edzett, nem hagyták a bejglit és a finom falatokat lerakódni a szervezetben.


A szoros januári menetrend első lépcsője tehát: 2022. január 6. csütörtök 19.30 

Kertész Dániel:  A bajnokság egyik legjobb formájában lévő csapata érkezik hozzánk, akik véleményem szerint a legjobb játékerőt képviselik. Két ünnep között kemény munkát végeztek a srácok, aminek remélhetőleg meglesz az eredménye. Úgy gondolom, hogy a legjobb játékunkra lesz szükségünk ahhoz, hogy győzni tudjunk az Újpest csapata ellen.
Kemény fizikális mérkőzésre számítok, ahol bár nem mi vagyunk a favoritok, de mindent meg fogunk tenni a győzelem érdekében.

Győri Kosárlabda Klub

Partnereink