U11 Vizslák

2021.12.18. Győr, Egyetemi edzőcsarnok
U11, D csoport,  3. forduló

Győri KC Vizslák – Hunyadis Darazsak 43-40 (10-12, 16+3-6+2, 4-14, 10-6)

Győri KC: Tüskés Z. 9, Somogyi B. 4, Baán L. 2, Bacher Á. 1, Szalay G., Dittrich E., Menyhárt B. 18, Horváth F. 7, Bánovics B., Varga E. 2, Árvai K.
Edző: Mansaré Anna Manty

 

Soproni SI Lackneros Bivalyok – Győri KC Vizslák 42-36 (10 - 12, 14+4 - 9+5, 6 - 2, 8 - 8)

Győri KC: Tüskés Z. 13, Bacher Á. 3, Somogyi B., Szalay G., Baán L., Menyhárt B. 18, Horváth F. 1, Dittrich E., Bánovics B., Varga E. 1, Árvai K.
Edző: Mansaré Anna Manty

 

Mansaré Manty: Gratulálunk, és köszönjük a játékot a soproni lányoknak, és fiúknak!

Mindkét mérkőzésünk izgalmas véget ért, néhány pont különbséggel és csak az utolsó peceben dőlt el, melyik csapat hagyhatja el a pályát vidámabban. Az első meccsen ezek mi voltunk, a másodikon pedig ellenfelünk.

Jó volt látni, hogy gyakorlottabb pontdobóink mellé ezúttal is tudott néhány, eddig bátortalanabb jelentkező csatlakozni...
Hiszen az a célunk, hogy minden egyes játékos úgy hagyhassa el a pályát, hogy sikerült pontot szereznie, és minden meccsen több, mint a csapat fele eredményes legyen mezőnykosár kísérleteiben is.

Ez volt az első alkalom, hogy két meccset játszottunk egymás után, és ez bizony meglátszott a második meccs végén, amikor kicsit több odafigyelésre lett volna szükség az utolsó percekben. Tulajdonképpen mindkét derbit az éppen "pihentebb" csapatnak sikerült végül megnyernie.
Ezzel tehát újabb kihívást tűztünk magunk elé: meg kell tanulni legyőzni a fáradságot, mivel a mérkőzések sosem az első percben dőlnek el.

Győri Kosárlabda Klub

Partnereink