U18
 
Soproni SI KA/B - Győri KC 52-91
 
Gemza Zsombor 8, Pákozdi Dávid 9, Bombay Máté 5/3, Dani Balázs 27/21, Daragó Donát 2, Janszky Zalán 2, Kereszty Dániel 5/3, Hősi Rajmund, Kabács Bence 26/3, Ács Dániel 2, Tóth Bence 5, Gombos Máté
 
Még mielőtt bármit is mondanék , szeretnék gratulálni az ellenfelünknek is és Boldog Új évet kívánok mindenkinek!
 
Jól kezdtük a találkozót, majd pedig felvettük az ellenfél tempóját, amivel saját magunkat hoztuk nehéz helyzetbe. Sokáig körülményesen és lassan játszottunk.
Rengeteg pozitívuma volt a mérkőzésnek, főleg a második félidőben mutatott védekezésünk , a megfelelő kizárások és a sok extra kosarunk. Külön öröm hogy minden játékos élt a bizalommal és jó játékkal hálálták meg. Nem szokásom kiemelni játékosokat, mert ez egy csapatsport, viszont Dani Balázs és Kabács Bence remek támadó játéka megsüvegelendő. Az egész mérkőzésen a kispad folyamatosan együtt élt a játékkal, és örültek egymás jó megoldásainak, úgy érzem ezt nem kell megmagyarázni, milyen jó kis csapat jött össze.
 
Köszönöm a srácok eddigi munkáját, viszont nincs megállás dolgozunk tovább keményen, rengeteg munka vár még ránk. Várjuk vissza a csapatba Fekit (Fekete Máté) reméljük sikeres és gyors rehabilitációja lesz. 
Győri Kosárlabda Klub

Partnereink