U11 Vizslák

2020.12.19. Győr, Edzőcsarnok
U11, 4. Régió, 3. forduló, D csoport

Győri KC Vizslák – Villámló tigrisek/A  10-136 (2-44, 6-24, 2-38, 0-30)

Győri KC Vizslák: Menyhárt Barnabás 5, Milcsarek András 1, Dittrich Elizabet 1, Mészáros Milán 1, Árpási Bence 1, Fekésházy-Tóth Dominik 1, Köműves Máté, Sátor Mátyás, Turi Viktória, Varga Emília, Igazvölgyi Bendegúz    Edző: Nagy Tamás

 

Szorgos Darazsak – Győri KC Vizslák  33 – 34  (8-4, 7-14, 16-8, 2-8)

Győri KC Vizslák: Menyhárt Barnabás 10, Árpási Bence 8, Milcsarek András 7, Sátor Mátyás 3, Igazvölgyi Bendegúz 2, Mészáros Milán 2, Fekésházy-Tóth Dominik 1, Dittrich Elizabet 1, Turi Viktória, Varga Emilía, Köműves Máté  Edző: Nagy Tamás

 

Első mérkőzésünkön nagy meglepetést okozott az ellenfél agresszív védelme, nem igazán találtuk helyünket a pályán. Becsületesen helyt álltunk, az utolsó percig igyekeztük a legtöbbet kihozni magunkból. Rengeteg tapasztalatot szereztünk és láttuk, hogy van még hova fejlődni.

Második mérkőzésünket sokkal harciasabban kezdtük, feljavult védekezésünkkel labdákat szereztünk, amiből kosarakat tudtunk dobni. Az utolsó negyedre 5 pontos hátránnyal fordultunk, melyet 2 perccel a vége előtt 1 pontra letudtunk csökkenteni, majd az utolsó percben át is venni a vezetést. Másodpercekkel a vége előtt ellenfelünk hozhatta a labdát, de már nem tudott kosarat értékesíteni, így megnyertük a találkozót.

Összességében ez a forduló megmutatta nekünk hova tudunk, szeretnénk eljutni a jövőben. Mellette egy izgalmas, kedvcsináló mérkőzést nyertünk, ami remek szájízt ad nekünk a szünetre. Januárban folytatjuk, igyekezünk hibáinkat kijavítani és az eddig megszerzett tudást tovább erősíteni.

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!

Győri Kosárlabda Klub

Partnereink