Csapatunk két új játékos igazolását jelentette be.

Az egyes és kettes poszton bevethető, 30 esztendős Kertész Dániel rutinos kosárlabdázónak számít. Pályafutását 12 évesen a ZTE-ben kezdte, ahol végigjárta a szamárlétrát, majd 18 évesen átkerült Székesfehérvárra, az Alba Fehérvárhoz, ahol megnyerték az U20-as bajnokságot, a felnőttcsapattal pedig ezüstérmet szerzett. Ezt követően visszakerült Zalaegerszegre, ahol négy évet játszott. Öt éve Békésen, a másodosztályban folytatta pályafutását, ezzel párhuzamosan az utánpótlásban megkezdte edzői karrierjét is.
Kertész Győrben is edzősködik majd, mint mondta: „Nagyon várom, hogy a tudásomat átadhassam a győri utánpótláscsapatomnak és megszerzett rutinomat a felnőttcsapatban továbbadjam a fiatalabb játékosoknak. Minden tapasztalatommal és rutinommal azon leszek, hogy a GYKC a lehető legsikeresebben szerepeljen a bajnokságban.”

A másik új ember Lógár Bence, aki szintén 12 évesen kezdett kosárlabdázni Zalaegerszegen, előtte focizott és teniszezett. Egészen a ZTE felnőttcsapatáig eljutott, de a középiskola befejezése után a Veszprémben folytatta pályafutását, ahonnan két év után Békésre került.
Két éve edzőként is tevékenykedik. Veszprémben óvodásokkal foglalkozott, illetve az U16-ban másodedző volt, Békésen pedig az 1–2. osztályosok irányítása volt a feladata.
„Elszántan érkezem Győrbe, nagy bennem a bizonyítási vágy. Nagyon várom már, hogy elkezdjük a közös munkát” – nyilatkozta a 23 éves játékos.

 

Kertész Dániel                 Lógár Bence
Kertész Dániel                                                                                                            Lógár Bence

Győri Kosárlabda Klub

Partnereink