Csapatainknál közel 2 hónapja hete nincs közös mozgás, nincs öltözői hangulat, nincsenek meccsek, versenyek. Valljuk be, hiányzik, hiányoznak a közös sikerek, együtt töltött edzések, dobóversenyek, mérkőzések.

Sokféle feladattal, játékkal, kihívással tartjuk a kapcsolatot a játékosainkkal annak érdekében, hogy ebben a furcsa időszakban is motiváljuk, képezzük Őket.

Három héten keresztül tartó Kvíz játékot hirdettünk az összes utánpótlás játékosunknak, azzal a céllal, hogy szabályismeretből, klubunk történetéből minél többet tudjanak meg.

A játékosok visszajelzése alapján nem is volt olyan egyszerű, megfelelt egy kisebb sportági elméleti képzésnek vagy vizsgának, természetesen ennek megfelelően komolyan is vették a srácok. A fiatalabbaknál volt egy kis könnyítés, a családi kupaktanács is összeülhetett, súghattak a pálya széléről.

Több mint 100 játékosunk vett részt a próbákon, 96-an az összes feladatlapot visszaküldték edzőiknek, ami nagyon sikeresnek mondható. Büszkék vagyunk arra, hogy játékosaink ilyen aktívak és minden hétfőn 10-10 kérdésre megadták a válaszokat.

Az U11 Kenguruk csapatából 3 játékos is maximális pontot ért el, Szigeti Dávid, Lámer Patrik és Lámer Benett! Gratulálunk nekik!

A csapatok legjobbjait apró ajándékokkal jutalmazzuk majd az első közös edzésen.

Hogy milyen kérdések voltak? Íme, egy kis ízelítő a felső korosztályos csapatainknak szóló tesztből. Teszteld magad te is!

Győri Kosárlabda Klub

Partnereink