Nagy Tamás beszámolója:

Nehézkesen vágtunk neki ősszel ennek a szezonnak, sokan kinőtték ezt a korosztályt, az U12- ben folytatták tovább pályafutásukat. Toborzóink se alakultak, úgy ahogy szerettük volna, alig pár emberrel kezdtünk el pattogatni a labdákat.

Ebben a szezonban többet fókuszáltunk egyéni problémák megoldására. A helyes technikák használatára törekedtünk, majd edzéseken előtérbe kerültek az 1-1 illetve a 2-2 szituációk.

Ahogy folytunk bele a szezonba kezdtünk egyre többen lenni, tudtunk meccs szituációban is játszani, gyakorolni az éles megmérettetéseken. Mérkőzéseinken inkább az egyéni megmozdulások domináltak, minden csapat ellen lelkesen, győzelemre éhesen léptünk pályára. Legnagyobb nehézségünk a lepattanó megszerzése volt, sok gyakorlás után már mérkőzés szituációban is viszont láthattam ezt a technikai elemet. És ennél még többet is azok közül, amiket edzéseken tanultunk.

Összességében a kevés létszám ellenére is kihoztunk magunkból a maximumot és egyáltalán nem maradtunk le más csapatoktól, volt, hogy nagyon is mi domináltunk egy-egy mérkőzésen.

Szeretném megköszönni az egész éves munkát, gratulálok mindenkinek az első vagy második kosárlabdázó évéhez, külön gratulálok Tóth Attilának, mert mindkét korosztályban kitűnően szerepelt! A jelenlegi helyzetben sem hanyagoljuk el a labdát, akinek van lehetősége otthon végez feladatokat és készül a nyári folytatásra.

Győri Kosárlabda Klub

Partnereink