U14C, U12 Kenguruk, U11 Koalák

2012 óta tevékenykedem a kosárlabda világában. Asztalszemélyzetként és statisztikusként kezdtem pályafutásomat, mellyel továbbra is foglalkozom. Szerte az országban több klubnál is dolgozom nemzetközi és hazai mérkőzéseken. Az elmúlt években számos Magyarországon rendezett utánpótlás és felnőtt nemzetközi meccsen és hazai kupadöntőn is közreműködhettem, amely rengeteg élményt és értékes kapcsolatot adott számomra. A Győri KC-nál a napi szervezési feladatokkal is foglalkozom.

Edzői feladatokat 2018 óta látok el. A győri kollégák segítségével és bizalmával hamar sikerült a gyerekekkel is megtalálni a közös hangot. Jelenleg a Kölcsey és Fekete iskolákba járó fiúkból álló Győri KC Kenguruk U11-es csapatát vezetem. Egyre több lelkes fiú ismerkedik meg edzéseken a kosárlabdával és a mérkőzéseken is szép sikereket érünk el.

A kosárlabda alapjainak elsajátítása meghatározza az elkövetkező éveket, ám fontos, hogy a gyerekek megszeressék a kosárlabdát, a sportot és megtanuljanak csapatban gondolkozni és dolgozni. Nemcsak sportolókat, hanem a közösség számára értékes embereket szeretnék nevelni.

Szabadidőmben szeretek aktívan kikapcsolódni.

 

Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 20 917 7955; 

Győri Kosárlabda Klub

Partnereink