U11 Kenguruk

2012 óta tevékenykedem a kosárlabda világában. Asztalszemélyzetként és statisztikusként kezdtem pályafutásomat, majd idővel a szervezési feladatokból is kivettem a részem. edzői feladatokat 2018 óta látok el. A győri kollégák segítségével és bizalmával hamar sikerült a gyerekekkel is megtalálni a közös hangot. Jelenleg a Kölcsey és Fekete iskolákba járó fiúkból álló Győri KC Kenguruk U11-es csapatát vezetem. Kis létszámban, ám annál nagyobb lelkesedéssel dolgozunk az edzéseken.

A kosárlabda alapjainak elsajátítása meghatározza az elkövetkező éveket, ám fontos, hogy a gyerekek megszeressék a kosárlabdát, a sportot és megtanuljanak csapatban gondolkozni és dolgozni. Nemcsak sportolókat, hanem a közösség számára értékes embereket szeretnék nevelni.

A Győri KC-nál a napi szervezési feladatokkal is foglalkozom. Emellett asztalszemélyzetként és statisztikusként szerte az országban több klubnál is dolgozom nemzetközi és hazai mérkőzéseken. Az elmúlt években számos Magyarországon rendezett utánpótlás és felnőtt nemzetközi meccsen és hazai kupadöntőn is dolgoztam, amely rengeteg élményt és értékes kapcsolatot adott számomra.

 

Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 20 917 7955; +36 70 389 2160

Győri Kosárlabda Klub

Partnereink