U16A

49 éves, NB1-es játékos múlttal rendelkező kosárlabda szakember vagyok.
Jellemzően junior és felnőtt csapatok képzésével, versenyeztetésével foglalkoztam pályafutásom során. (Szombathely, Sárvár, Győr)
A Győri KC-nál az U14 után, idén az U16-os csapat felkészítésével dolgozom. Koromnál és tapasztalatomnál fogva, úgy érzem a megfelelő helyen vagyok, dolgozom. A csarnokokban, a pályán alkotó munkát végzek a fiatalokkal, törekvésem, hogy az életre is felkészítsem őket, tanult, művelt sportemberekké váljanak.

Bercsényi Sportiskolai Technikum remek hátteret biztosít munkámnak és az egyesületnek egyaránt, ahol továbbra is testnevelő tanárként dolgozom. Célom, hogy a sportosztályokban egyre több kosaras tanuljon, közösen edzen és haladjon az érettség felé!

Évek óta részt veszek Szombathelyen és Győrben szervezett OKJ-s sportedző képzés oktatói gárdájában. Egyetemen és középiskolában tanítottam, ahol a sportszakmai tárgyak a fő profilom, úgy mint edzéselmélet, terhelésélettan, gimnasztika, sportági szakismeretek.

Edzői hitvallásom, hogy a szelíd teljesítményfokozással ösztönözzem játékosaimat fejlődésre, számomra a csapat előrébb van, mint egy-egy egyén akarata, célja. Komplexen közelítem meg a sportolók képzését, taktikai, technikai és motorikus képességeik folyamatos fejlesztésén dolgozom.

Pozitív életszemlélet és támogatói magatartás jellemzi személyiségem, hiszek a fair-play szellemiségében, ezt közvetítem és tanítom sportólóimnak, tanítványaimnak is!

 

Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  +36 20 255 2451

Győri Kosárlabda Klub

Partnereink