U18

Kámán Bálint vagyok a Győri KC edzője és az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC játékosa. A kosárlabdával Zalaegerszegen ismerkedtem meg, ahol egészen az U20-as korosztályig játszottam. Ezután kerültem Győrbe, az egyetemnek köszönhetően és egyből helyet is kaptam a felnőtt csapat keretében. Idén kezdtem hatodik évem a felnőtt csapat tagjaként és emellett az egyetemi bajnokságban szereplő csapatunk kapitányi feladatait is ellátom, amely együttessel tavaly megnyertük az egyetemi kosárlabda bajnokságot.

Edzői karrieremet tavaly kezdtem az U18 és U20-as csapat másodedzőjeként Kertesz Dániel mellett, akitől nagyon sokat tanultam első, edzősködéssel töltött évem alatt, amit a lehető legjobban akarom hasznosítani az idei bajnokságban. Idén első vezetőedzői pozíciómat kaptam meg az U14 A csapata mellett, aminek nagyon örülök hiszen szeretném átadni azt a tudást, amit felhalmoztam az eddigi pályafutásom alatt.

Számomra nagyon fontos, hogy a kosárlabda alapjaival tisztában legyenek játékosaim, hiszen azok nélkül nem tudnak fejlődni. Ezen felül hogy nagybetűs csapatként tudjunk funkcionálni védekezésben és támadásban egyaránt. Ehhez viszont még nagy utat kell bejárnia a fiúknak és nekem is, de keményen fogunk dolgozni hogy elérjük céljainkat.

Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 70 776 4532

Győri Kosárlabda Klub

Partnereink