U14B

Edzői pályafutásom első megmérettetése előtt állok, azonban tapasztalatlannak semmiképp sem mondanám magam, hiszen az eddigi több mint 16 éves játékos pályafutásom során rengeteg kiváló edzővel dolgozhattam együtt. Tőlük sok mindent sikerült ellesnem, amit minden bizonnyal kamatoztatni tudok majd a csapatommal. Édesapám és édesanyám is profi kosárlabdázó és edző volt, így úgy gondolom, véremben van a sportág.

Mielőtt két éve Győrbe kerültem volna játékosként, Szombathelyen és Zalaegerszegen járhattam ki a korosztályos ranglétrát egészen a felnőtt csapatig menetelve.

Edzőként fontosnak tartom az egyéni képességfejlesztés minél magasabb szintű oktatását, hiszen ha egy csapat egyénenként kiváló játékosokból áll, akkor csapatként is jól tudnak együttműködni. Emellett elengedhetetlen hogy ne csak gyakorlatban, hanem elméletben is oktassam ezt a szép sportágat, valamint megmutassam a tanítványaimnak, hogy a sportolói életformának mennyi pozitív hatása van a testre és a lélekre.

Nem csak játékos és edző, hanem játékvezető is vagyok, de ha nem a pályán vagy a pálya szélén tartózkodom, minden időmet a családommal és a párommal töltöm.

Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 30489 7504

 

Győri Kosárlabda Klub

Partnereink