NB1/B, U20 és U18

Győrben a 2020-21-es szezonban az 5. évemet kezdem meg edzőként, valamint a kosaras pályafutásom 14. szezonjában vagyok. Korábban az előkészítő korcsoporttól kezdve az u18-ig végig edzősködtem az összes korosztályban. Játékosként irányító szerepben volt lehetőségem bizonyítani az A és B csoportban is. A korábban játékosként elért sikereimet szeretném edzőként is átélni.

Győrben 2020 augusztusa óta foglalkozom az U18 és az U20 korosztályokkal.

Fontosnak tartom, hogy valaki nem csak játékosként, hanem emberileg is fejlődjön, ehhez igyekszem biztosítani a megfelelő lehetőségeket.
A csapatkohézió kialakításához szerintem lényeges a baráti kapcsolatok megerősítése a csapattagok között. Az edzői elveimhez tartozik az alapok gyakorlásra és megszilárdítása a precíz és pontos munka, valamint a sportág és az ellenfelek tisztelete.
Szeretnék egy olyan pörgős, céltudatos utánpótlást nevelni a klub számára, ahol a játékosok képesek bármilyen felnőtt csapatban megállni a helyüket. Ehhez elengedhetetlennek tartom a fiatalok részéről az alázatot és azt, hogy soha ne adják fel, küzdjenek az utolsó pillanatig.

A szabadidőmet szívesen töltöm aktívan és folyamatosan fejlesztem az edzői tudásomat, magyar és nemzetközi viszonylatban is.

Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 30 640 3084

Győri Kosárlabda Klub

Partnereink